خبرگزاری راسک: براساس تازهترین آماری که از میزان آلودگی به ویروس کرونا و شمار تلفات بیماری کووید_۱۹ در جهان به ثبت رسیده، تا کنون ۶۹۳ میلیون ۲۵ هزار و ۸۳۹ تن به این بیماری مبتلا شده و ۶ میلیون و ۹۰۵ هزار و ۷۴۲ تن جانباختهاند.
در میان کشورهای جهان آمریکا از نظر تعداد کل مبتلایان و فوتیها دارای بیشترین آمار است که تا اکنون ۱۰۷ میلیون و ۵۸۳ هزار و ۸۷ مورد ابتلا و ۱ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۸۶۴ مورد مرگ بر اثر آن را ثبت کرده است.
روز گذشته ۴ هزار و ۹۳ مورد جدید به شمار بیماران و ۱۲ مورد مرگ به تلفات کرونا در آمریکا افزوده شد.
در پاناما روز گذشته ۱۷۱ مورد جدید ابتلا و ۳ مورد جدید مرگ بر اثر کرونا ثبت شد؛ و تا اکنون ۸ هزار و ۶۵۷ نفر بر اثر کرونا جان باختهاند.
در فیلیپین روز گذشته ۱۳۲ مورد جدید ابتلا و ۳ مورد جدید مرگ بر اثر کرونا ثبت شد؛ و تا اکنون ۶۶ هزار و ۶۴۳ نفر بر اثر کرونا جان باختهاند.
در دانمارک روز گذشته ۲۴ مورد جدید ابتلا و ۱ مورد جدید مرگ بر اثر کرونا ثبت شد؛ و تا اکنون ۸ هزار و ۷۷۵ نفر بر اثر کرونا جان باختهاند.
در همین حال، سازمان جهانی صحت چندی پیش اعلام کرده که دیگر به ویروس کرونا به عنوان یک بیماری اضطراری نگاه نمیکند.
با اینحال هشدار داد که ممکن است گونههای جدید این بیماری بروز کند بنابراین باید مراقب آن بود و به مرحله مدیریت کووید_۱۹ توجه ویژهای داشت.
همین طور مدیر کل سازمان بهداشت جهانی گفته، جهان نمیتواند چشمان خود را ببندد و امیدوار باشد که این ویروس کاملا از بین برود.تعیین توالی برای شناسایی و ردیابی ظهور و گسترش انواع جدید حیاتی است.
بیماری کرونا طی این چند سال همواره چهرههای مختلفی از خود نشان داده به طوریکه بارها فروکش کرده و با سویهای جدید دوباره سربرآورده و جوامع را غافلگیر کرده است.
بنابراین برای مدیریت این بیماری، ادامهی داشتن همکاری و همآهنگی بین کشورها و سازمانهای بینالمللی، تلاش برای واکسیناسیون و انجام تحقیقات علمی بیشتر بسیار مهم و حیاتی استند.
علاوه بر همه این موارد کرونا اثرات غیرمستقیمی نیز بر زندگی افراد گذاشته است از مشکلات روحی روانی گرفته تا اقتصادی که کشورها در سراسر دنیا باید برای بهبود این وضعیت نیز وارد عمل شوند.