خبرگزاری راسک: بنیانگزار شرکت نرمافزاری «مایکروسافت»، بیلگیتس باور دارد که هوش مصنوعی تنها عملکرد اش اینست که آنچه را انسان میخواهد انجام دهد با سرعت و دقت بیشتری انجام میدهد و هوش مصنوعی جادوگری نمیکند.
بیلگیتس در گفتگو با یک رسانهی بینالمللی سهشنبه، ۲۹ حوت/اسفند، میگوید که فرض کنید یک مسالهای را که انسان نمیتواند راهحل به آن پیدا کند، هوش مصنوعی نمیتواند که جادو کند و مساله را حل نمایند. او میافزاید، برای استفادهی هرچه بهتر ازاین فناوری میبایست دادهها را در این ابزار تخصصیتر ساخت.
مالک نرمافزار مایکروسافت و از میلیادرهای جهان میافزاید؛ کارشناسان بخش کشاورزی میدانند که چهگونه میزان نیتروژن بر عملکرد فرآوردههای کشاورزی تاثیر میگذارد و در اندازهگیری سطح آن دقیق هستند. هوش مصنوعی میتواند کار آنها را بسیار سریعتر و دقیقتر انجام دهند.
گیتس باورمند است که هوش مصنوعی در برابر پرسشهای خوشبختی انسان یا رضایت از رابطهی که مربوط به امور ذهنی میشود، برای هر کسی پاسخ متفاوت ارایه خواهد کرد، اکنون از حیطهی عملکرد هوش مصنوعی خارج است، اما درنهایت به حیطهی مشورهی روانی نیز نقش بازی خواهد کرد.
بیلگیتس در این گفتگو یادآور میشود که هوش مصنوعی در بخش ریاضیات هنوز عملکرد ضعیف دارد زیرا؛ حوزه ریاضیات بسیار پیچیده است و روشهای را که تاکنون بشر کشف نکرده، هوش مصنوعی نمیتواند، در آن زمینه دقیق عمل کند.
با وجود این، گیتس تاکید میکند که نمیشود غول بسان هوش مصنوعی را نادیده انگاشت، چرا که این فناوری برای بشریت خیلی مفید و سودمند است و او باور دارد که در آینده از هوش مصنوعی استفادهی گسترده صورت خواهد گرفت.
گفتنیست، هوش مصنوعی در شکل ابتدایی آن برای نخستینبار در جنگ جهانی دوم توسط نیروهای آلمانی برای رمزنگاری و ارسال پیامها استفاده میکردند که بعدها در سال ۱۹۵۶ به شکل اکادمیک وارد مطالعات دانشگاهی شد و اکنون با پیشرفت تکنالوژی در جهان هوش مصنوعی به گونهی شگفتانگیز مورد استفاده در تمام بخشهای تکنالوژی قرار میگیرد.