خبرگزاری راسک: براساس پیشبینی دانشمندان، احتمال دارد که تعداد مردان مبتلا به سرطان پروستات در سراسر جهان تا سال ۲۰۴۰ دو برابر شوند، به ۲.۹ میلیون تن برسد که مرگومیر سالانه از اثر این سرطان را ۸۵ درصد بیشتر میگرداند.
نتایج پژوهشی در مورد این موضوع به حیث بخشی از کمیسیون برجستهی ژورنال علمی «لنست» در مورد سرطان پروستات اخیرا همگانی گردید و همچنین در کنگره سالانهی اروپایی ارولوژی در پاریس به جامعهی پزشکی ارایه شدهاست.
سرطان پروستات در حال حاضر عامل سرطانی اصلی مرگ و ناتوانی در مردان بیش از ۱۰۰ کشور جهان محسوب میشود که با این حال، تجزیه و تحلیل جدید چنین میگوید که موارد مرگومیر طی ۱۵ سال آینده افزایش قابل توجهی خواهد داشت.
احتمال دارد که مرگ در اثر سرطان پروستات از ۳۷۵ هزار در سال ۲۰۲۰ به ۷۰۰ هزار در سال ۲۰۴۰ افزایش پیدا کند. به باور کارشناسان، ممکن است که تعداد مرگهای واقعی بیشتر باشند، اما به دلیل عدم تشخیص و عدم وجود دادههای معتبر در کشورهای فقیر، این آمار به طور دقیق ارایه نمیشود.
پژوهشگران میگویند که آگاهی گستردهتر از علایم سرطان پروستات، دسترسی به آزمایشهای اولیه، تشخیص قبلی و پیشرفت رویههای درمانی راههای هستند که میتواند به کاهش مرگومیر مردان در اثر این سرطان کمککننده باشد.
نیاز به ادرار بیشتر اغلب در طول شب، نیاز به دویدن به سوی دستشویی، دشواری در شروع ادرار، احساس اینکه مثانه به طور کامل خالی نشده و مشاهدهی خون در ادرار یا منی از علایم سرطان پروستات محسوب میشوند، اما با این وجود، اینها لزوما همیشه سرطان پروستات نمیباشند.
پروستات بسیاری از مردان دچار افزایش حجم خوشخیم میشود که سرطان نیست و نشانههای گسترش سرطان پروستات شامل درد بیضه و کمر و استخوان، از بینرفتن اشتها و کاهش وزن غیر دلبخواهی میشوند.