خبرگزاری راسک: به نقل از خبرگزاری رویترز، آمریکاییهای عرب و مسلمان، همراه با متحدانشان، انتقاد شدیدی را از مدیریت جوبایدن، رییسجمهور آمریکا در مناقشه میان اسراییل و حماس ابراز کردهاند. آنها از جوبایدن میخواهند تا اقدامات بیشتری را برای جلوگیری از بحران انسانی در غزه انجام دهد و هشدار میدهند که عدم مداخلهی قاطع او ممکناست منجر به از دستدادن حمایت آنها در انتخابات سال ۲۰۲۴ شود.
به نقل از این خبرنامه، جوامع عرب_آمریکایی نسبت به شکست بایدن در دفاع از آتشبس بشردوستانه به ویژه با توجه به فلسطینیانی که جان خود را هنگام فرار از بمباران اسراییل به نوار غزه از دست دادهاند، ابراز ناراحتی کردهاند. تعداد زیادی از دانشگاهیان، فعالان اجتماعی، اعضای جامعهی مدنی و حتی مقامات اداری در این زمینه احساس مشترک دارند.
در ادامه، این خبرنامه افزودهاست که این ناامیدی فزاینده این توانایی را دارد که به طور قابل توجهی بر دورنمای انتخاب مجدد بایدن تاثیر بگذارد، زیرا نظرسنجیهای فعلی نشان میدهد که او احتمالاً در سال ۲۰۲۴ با یک نامزد جمهوریخواه و دونالد ترامپ رییسجمهور اسبق روبهرو خواهد شد. طبق آمار رسمی، آمریکاییهای عرب تنها در ایالت میشیگان ایالات متحده پنجدرصد از آرا را در اختیار خود دارند. به گفته جیمزوگبی، رییس موسسهی عرب آمریکایی در سایر ایالتها مانند پنسیلوانیا و اوهایو، اعراب بین ۱.۷ تا ۲ درصد از رایدهندگان را تشکیل میدهند.
قابل یادآوریاست که در جریان انتخابات سال ۲۰۲۰، بایدن در میشیگان با ۵۰.۶ درصد آرا به پیروزی رسید، در حالی که ترامپ ۴۷.۸ درصد آرا را به دست آورد. بایدن همچنان در انتخابات ایالتی همان سال پنسیلوانیا را با اختلاف اندک ۵۰.۰۱ درصد در مقابل ۴۸.۸۴ درصد از رقیب خود دونالد ترامپ پیشیگرفت.
به نقل از این گزارش، در حالی که بعید به نظر میرسد که آمریکاییهای عرب و مسلمان از ترامپ حمایت کنند، اما این نگرانی در میان فعالان وجود دارد که آنها ممکناست به طور کامل از رایدادن خودداری کرده و در پاسخ به رویکرد او در مورد مناقشهی اسراییل و حماس، در حمایت از بایدن خودداری کنند. لیلا الحداد، نویسنده و فعال اجتماعی مستقر در مریلند و اصالتاً اهل غزه، معتقداست که این احساسات به طور بالقوه میتواند به قیمت باخت بایدن در انتخابات سال ۲۰۲۴ در ایالت میشیگان ایالات متحده تمام شود.
آمریکاییهای عرب ضمن محکومکردن شدید حملات حماس به غیرنظامیان اسراییلی که در ۷ اکتوبر رخ داد و منجر به کشتهشدن ۱۴۰۰ نفر شد، استدلال میکنند که پاسخ اسراییل به این حملات نامتناسب و ناعادلانه بودهاست. آنها همچنین از شکست بایدن در محکومکردن این بمباران انتقاد میکنند که باعث ایجاد شک و تردید در بین بسیاری در مورد تعهد او به سیاست خارجی متمرکز بر حقوقبشر شدهاست.