خبرگزاری راسک: مولانا فضلالرحمان، رهبر جمعیت علمای اسلامی پاکستان، در واکنش به سخنان جنرال قمر جاوید باجوا، میگوید ۳۰ هزار نوجوان مسلح پاکستانی برای حمایت از گروه طالبان، به جنگ افغانستان رفته بودند.
رسانههای پاکستانی، امروز دوشنبه۱۷ثور/اردیبهشت، گزارش دادهاند که مولانافضل الرحمان، درسخنرانی در میان هوادران این حزب، دیروز در کراچی ادعای رییس ستاد ارتش این کشور را در باره انسداد مرز با افغانستان به چالش کشیده و گفت این ۳۰ هزار نوجوان پاکستانی در جنگ با افغانستان اشتراک داشتند با قوت بیشتر به پاکستان بر میگردند.
رهبرجمیعت علمای پاکستانی در این سخنرانی خود با کنایه به جنرال قمر جاوید باجوا،گفته با مصرف میلیاردها روپیهی در مرز با افغانستان سیم خاردار نصب کرده است. او به نقل از آقای باجوا گفت نه کسی میتواند به افغانستان برود و نه کسی میتواند برگردد.
فضل الرحمن در ادامه از آقای باجوا پرسیده که چهگونه در مرز ملیادرها روپیهی پاکستانی مصرف شده در حالیکه ۲۰ تا ۳۰ هزار مسلح پاکستانی در جنگ با نیروهای امنیتی افغانستان و آمریکا اشتراک کردهبودند.
رهبر جمعیت علمای پاکستانی خطاب به ارتش پاکستان میگوید که ین سیم خاردار اکنون کجاست که نوجوانانی که به افغانستان رفته بودند اکنون با قوت بیشتر به پاکستان بر میگردند و در برابر ارتش این کشور قرار میگیرند.
مولانا فضلالرحمان با تاکید از ارتش پاکستان پرسید:«در حالیکه شما آن زمان در امتداد مرز ایستاده بودید، پس چهگونه این تعداد زیادی از مردان مسلح از این مرز عبور کردند؟»
این روحانی حامی گروههای تندرو در افغانستان و پاکستان، میگوید که ارتش پاکستان قدرتمند و دارای تجهیزات زیادی است؛ اما نمیشه بالای آن اعتمار کرد.
مقامهای ارتش پاکستان تا کنون در مورد سخنان رهبر جمعیت علمای این کشور واکنش نشان ندادهاند.
گفته میشود که پیش از این مقامهای پاکستانی، گروه طالبان را در افغانستان متهم کرده بود که به اعضای تحریک طالبان پاکستانی در خاک خود پناه داده و از آنها حمایت میکند.
این مساله سال گذشته، درگیریهای را میان مرزبانان پاکستانی و گروه طالبان پس از حملات هوایی ارتش پاکستان به استانهای کنر و پکتیکا در افغانستان بهدنبال داشت.
پاکستان میگوید اعضای تیتیپی از افغانستان به شهرهای پاکستان حمله میکنند.
گروه طالبان این اظهارات مقامات پاکستان را رد کرده و تهدیدات تحریک طالبان پاکستان را یک مسئله داخلی این کشور دانسته است.