خبرگزاری راسک: طبق یک مطالعهی اخیر، میلیونها شغل در جهان پس از کارگرفتن از هوش مصنوعی در معرض خطر استند. با این وجود، خطر از دست دادن شغلهای بیشمار در آلمان بیشتر قابل تصور است.
مطالعهی موسسه جهانی مککینزی (MGI) نشان میدهد که آلمان میتواند تا سال ۲۰۳۰ تحت تاثیر تغییرات جدی حرفهای در نتیجهی معرفی هوش مصنوعی (AI) قرار گیرد.
محققان فرض میکند که پذیرش سریع سیستمهای هوش مصنوعی در ایالات متحده و اروپا میتواند منجر به اتوماتیزهکردن تقریباً یک سوم ساعات کاری تا سال ۲۰۳۰ شود. در اتحادیهی اروپا، این سهم حتا میتواند تا سال ۲۰۳۵ به ۴۵ درصد افزایش یابد.
این بهطور بالقوه منجر بهتقریباً دوازده میلیون تغییر شغل در اروپا و ایالات متحده میشود. نویسندگان مطالعه این روند را خطری برای توسعهی بازار کار میدانند.
پیش از این نیز دانشمندان و محققین از گسترش هوش مصنوعی ابراز نگرانی کرده بودند. آنان گفته بودند که هرچه زود با گسترش هوش مصنوعی تعدادی بیشماری از انسانها شغلهای خود را از دست خواهند داد.
هوش مصنوعی ارچند روند کار را آسانتر میکند اما جای انسانها را در قسمت کار میگیرد. این سبب میشود تا انسانهای زیادی بیکار شوند.
تاهنوز دانشمندان و محققین توسط هوش مصنوعی داروهای زیادی را ساختهاند و بهحل مشکلات زیادی پرداختهاند.
هوش مصنوعی نیز کار را آسان کرده تا یک محقق با معلومات گسترهی در سطح جهان روبرو شود. با سرچ واژهای هرچه معلومات لازم است، جلوی انسان قرار میدهد.
با این حال، محققین از گسترش آن هراس دارند و میگویند ممکن است شغل زیادی را بگیرد و بیکاری در بین انسانها بیشتر شود.
دانشمندان بیکاری را کشنده دانسته و گفتهاند که تلاش شود تا یک انسان بیشغل نماند.