خبرگزاری راسک: شماری از پژوهشگران دانشگاه لندن کالج نسل جدیدی از انترنت را ایجاد کردهاند که ۹ هزار بار سریعتر از ۵جی و قدرت انتقال دادهی آن نزدیک به ۹۳۸ جیبی در ثانیه است.
این پژوهشگران گفتهاند که سرعت زیاد انترنت کار را برای زیادی راحتتر خواهد کرد. تا هنوز پرسرعتترین انترنت برای انتقال داده در سراسر جهان از طریق فیبر نوری و انترنت ماهوارهای نسل ۵جی استکه حداکثر از ۱۰ جیبی در ثانیه فراتر نمیرود. اما شماری از پژوهشگران لندن کالج برای نخستینبار با ترکیب فناوریهای رادیویی و نوری به یک دستاورد بیپیشینه رسیدهاند.
برخی از کارشناسان فناوری و انترنت گفتهاند که این یک انقلاب در تکنولوژی انتقال داده استکه تحول عظیمی در سرعت وایفای خانگی و انترنت تلفنهای همراه را در پی خواهد داشت.
به گفتهای لندن کالج، این نسل از انترنت پرسرعت در دهه آینده، یعنی پس از سال ۲۰۳۰ میلادی به صورت تجاری در مناطق مختلف جهان عرضه خواهد شد.
پژوهشگران یافتن این موج انترنت را یک دستاورد بزرگ در دنیای فناوری خواندهاند.
همچنان گفته شده که شرکتهای مخابراتی و سیستمهای عامل(کمپیوتر، تلفن همراه، آیپد و دیگر وسایل انترنتی) که از لحاظ زیرساختی قابلیت برداشت انترنت نسل ۶جی را داشته باشند میتوانند از آن استفاده کنند.
این در حالی استکه پیش از این پژوهشگران حوزهی فناوری در جاپان نیز انترنت پرسرعت تا ۲۵ جیبی در ثانیه را ثبت کرده بودند که هنوز از قابلیت تجاری شدن آن سخنی در میان نیست.
برای حال، سریعترین انترنت تجاریشده در سراسر انگلستان که برای عام مردم قابل دسترس است، به ۱۰۰ امبی بر ثانیه میرسد.
پژوهشگران لندن کالج تاکید کردهاند که با عرضهی نسل جدید انترنت ۶جی در دهه آینده که بدون شک زیرساختها نیز رشد چشمگیری خواهد داشت، همه کاربران در سراسر دنیا یک تحول عظیم در انتقال داده و کارهای آنلاین و ارتباطات را تجربه خواهند کرد.