راسکRASC: دولت آلمان از وضع قانون سختگیرانهای برای مهاجران خبر داده و اعلام کرده که مهاجران غیرقانونی را از این کشور اخراج و کارکنان واجد شرایط را میپذیرد.
رسانههای بینالمللی، پنجشنبه، ۲۱ اردیبهشت/ثور، گزارش دادهاند که دولت آلمان اعلام کرده مهاجران غیرقانونی را اخراج و کارکنان واجد شرایط را میپذیرد.
در گزارش فرانس ۲۴، به نقل از اولاف شولتز؛ نخستوزیر آلمان آمده که کشورش اقدامات جدید را در زمینه جلوگیری از مهاجرتهای غیرقانونی در پیش گرفته است.
شولتز پس از گفتگوهای جنجالی با سران ۱۶ ایالت در آلمان سرانجام در مورد اتخاذ سیاست سختگیرانهتر در برابر مهاجران غیرقانونی به توافق رسید.
طبق این سیاست جدید، دولت آلمان با کشورهای مبدا، مهاجران غیرقانونی را در اذای کارکنان واجد شرایط معامله میکند که به این ترتیب مهاجران غیرقانونی بازگردانده و در عوض به کارکنان واجد شرایط در آلمان پناهندگی داده میشود.
شولتز در یک نشست خبری گفته: «کنترل و محدودکردن مهاجرتهای غیرقانونی یک اولویت برای آلمان است.»
او افزوده که سیستمهای فناوری اطلاعات برای تسریع روند رسیدگی به درخواستهای پناهندگی بروز میشوند که این کار احتمالا به اخراج بیشتر پناهجویان از این کشور سرعت میبخشد.
این در حالی است که اکنون، رسیدگی به پروندههای مهاجرتی در آلمان بهطور متوسط تا ۲۶ ماه طول میکشد.
آلمان با بلجیم، جمهوری چک، دنمارک، اتریش، فرانسه، لوکزامبورگ، هالند، لهستان و سویس هممرز است که از این میان، این کشور در مرز خود با اتریش سیاست کنترل ثابت را اعمال میکند.
دولت شولتز همچنین متعهد شده تا یک میلیارد یوروی دیگر به ایالتها اختصاص بدهد تا با ایجاد یک گروه کاری راهحل بلندمدت برای مشکل مهاجران غیرقانونی پیدا کنند.
در چهار ماهه اول سال ۲۰۲۳، حدود ۱۰۱ هزار و ۹۸۱ درخواست پناهندگی در آلمان ثبت شده است که افزایش ۷۸ درصدی نسبت به زمان مشابه در سال ۲۰۲۲ را نشان میدهد. تقریبا ۲۱۸ هزار درخواست در سال گذشته در آلمان ثبت شده که بالاترین تعداد از سال ۲۰۱۵-۲۰۱۶ است.
سوریه، افغانستان، ترکیه و عراق به ترتیب بیشترین تعداد پناهجو در آلمان را دارند